Vi formidler din forespørsel

Beregn pris på billån

Beregn pris og søk
 • 5 0002 000 000
 • 02 000 000
 • 1187,- kr/mnd.

Totalt lånebeløp: 0 kr
 • Optimale lånevilkår

  Send inn en enkel søknad og motta billån skreddersydd kun til deg.

 • Markedets beste renter

  Velg den tilbyderen som tilbyr den beste renten.

 • Rask og enkel søknadsprosess

  Finn det optimale billånet raskt og enkelt.

Laner Penger

Som vi Anbefaler

Billån

Hvorfor søke billån gjennom Forbruker.net?

Det kan være mange grunner til at man søker billån, men søker du gjennom Forbruker.net finner du den optimale løsningen for deg!

 • Du har funnet den perfekte bilen, men mangler egenkapital for å kjøpe i dag

  Har du funnet den perfekte bilen, men mangler oppspart kapital for å kjøpe den? Søk billån i vår database med flere samarbeidspartnere og sett deg bak rattet på drømmebilen i dag!

  Behovet for en bil kan være svært viktig

  Norge er land som strekker seg langt, med en relativt lav befolkningstetthet. Behovet for å eie en bil kan være essensielt i grisgrendte strøk, med svakere kollektivtilbud. Det er derfor viktig å finne det optimale lånet for å holde kostnadene ved bileierskap nede.

  Forenkle en ofte lang og vanskelig søknadsprosess

  Søknadsprosessen rundt billån og å finne de optimale lånevilkårene kan være svært vanskelig og tidkrevende om du skal gå gjennom flere leverandører selv. Send heller inn en søknad via Forbruker.net og la oss gjøre jobben for deg!

Trenger du en spesiell konsultasjon? Ta kontakt med oss.

Finn billån

Kriterier for søknad – slik søker du billån hos oss

Forbruker.net er en avansert kalkulator som gir deg de beste tilbudene både på forbrukslån og billån. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetaling av lånet kommer an på hvor mye du skal låne. Renten du må betale for et lån etter en kredittvurdering og det samme gjelder for tilbudene du får av oss. Den lavest mulige renten er på 3%, for at vi skal kunne gi deg tilbud om en slik lav rente må du ha en meget solid økonomi. De fleste må betale mellom 4-8 % i effektiv rente.

For å søke om billån gjennom Forbruker.net må du være minst 21 år gammel. Resten av kravene er like hos de fleste banker og det betyr
at du må ha en fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

 • 1

  Fyll ut og send inn søknadsskjema

  Send inn et kort og enkelt søknadsskjema, så vil vår søkemotor finne det optimale lånetilbud til deg og din økonomiske hverdag.

 • 2

  Velg det beste tilbudet.

  Gjennom en avansert søkemotor er vi i stand til å finne markedets beste lånetilbud effektivt og enkelt.

 • 3

  La tilbyderne kjempe om deg.

  Du vil motta lånetilbud fra våre samarbeidspartnere fortløpende. Når du har sammenliknet og funnet det beste for deg signerer du lånepapirene.

 • Uforpliktende søknad

  Det er helt uforpliktende å sende inn en søknad via vår side. Du er ikke bundet til å velge et av tilbudene du mottar hvis du ikke ønsker et lån allikevel.

 • Kort behandlingstid.

  Din søknad blir behandlet umiddelbart og du vil motta tilbud direkte på vår side.

Vi gjør det enklere for deg å søke gode billån

Vi er her for å hjelpe

Ofte stilte spørsmål

 • Koster det noe å bruke Forbruker.net?

  Det er gratis å bruke Forbruker.net for deg!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  Forbruker.net tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. Forbruker.net bruker den sikre kommunikasjonsprotokollen HTTPS. Når du trykker på et resultat på resultat-siden, så får du et skjema oppgitt hos bankenes nettsider. Forbruker.net registrer ikke noen av dine personlige opplysninger.

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Bankene gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt til oss og kredittvurderingen de gjør på deg. Den store fordelen med Forbruker.net er at du, gjennom ett enkelt søk, vil få flere tilbud fra mange lånetilbydere og kan dermed velge det lånet med best vilkår for deg!

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Ja. Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Er det mulig å endre søknaden min senere?

  Behandlingstiden av din søknad kan variere fra bank til bank, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos banken, vil de opprette en sak i deres system. Når alle bankene har sendt sine tilbud til deg, kan du velge det lånet som passer best! Du kan også velge et tilbud før alle har sendt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden min?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av bankene. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få forbrukslån/kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for billån og kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om forbrukslån?

  Etter du har fylt inn vår enkle kalkulator vil vi vise deg dine resultater. Deretter velger du ett av disse tilbudene om du ønsker det, og fyller ut skjemaet hos nettsiden til banken. Du vil fortløpende motta oppdateringer på innvilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt av banken.

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg er estimerte priser basert på rente-eksempler fra bankene. Forbruker.net gjør det bare lettere å få alle tilbudene samlet på ett sted. Se "Hva betyr renten på kalkulatoren deres?" for mer informasjon om disse tallene.

 • Hva betyr renten på kalkulatoren deres?

  Når du bruker vår kalkulator, så har vi satt en rente på 16% - dette er ikke renten du får hos bankene, men en gjennomsnittlig rente basert på alle bankenes data. Det kan veldig godt hende du får mer eller mindre rente basert på noen faktorer, som inkluderer: nedbetalingstid, lånesum og lånetager. Vi hjelper det å kalkulere cirka hva lånet vil koste deg i måneden, men er ikke en fastsatt garantert rente du får hos de ulike bankene.

Fant du ikke svaret? Ta kontakt med oss.

Gode råd om billån

Nyheter