Det finnes mange kredittkort

Sammenlign og finn de beste kredittkortene

 • Vi i Forbruker.net gjennomfører hyppige tester av de ulike kredittkortene som tilbys på markedet.

  Dette er for å hjelpe deg å spare penger på kredittkort, som ofte har svært varierende vilkår. Lenger ned finner du en oversikt over kredittkortene i vår database med påfølgende terningkast basert på kriteriene vi mener er viktigst for deg. Les mer om kriteriene for testen.

 • Les mer om kriteriene for testen i bunn av siden. Siste test ble gjennomført januar 2020.

  • Gode renter
  • Lave gebyrer
  • Vilkår og betalingsutsettelser
  • Reise og avbestillingsforsikring
  • Kredittgrense

Kredittkort (Last inn siden på nytt hvis listen under er tom)

Velg blant de beste kredittkortene.

 • Remember kredittkort
  • Maks kreditt

   150,000 kr

   Maks kreditt er med andre ord beløpet du kan bruke på kredittkortet ditt før du går "tom".

  • Aldersgrense

   18 år

  • Rentefrie dager

   45 dager

  • Dette er vårt personlige terningkast av kredittkortet. Kriterier for dette valget er oppgitt nedenfor.

  Søk her nå

  Annonselenke

  Eks: Eff.rente 25,4 %, 15 000,- o/12 mnd. Kostnad 1 466,- Totalt 16 466,-

  credits_gold
  • Maks kreditt

   100,000 kr

   Maks kreditt er med andre ord beløpet du kan bruke på kredittkortet ditt før du går "tom".

  • Aldersgrense

   18 år

  • Rentefrie dager

   43 dager

  • Dette er vårt personlige terningkast av kredittkortet. Kriterier for dette valget er oppgitt nedenfor.

  Søk her nå

  Annonselenke

  Kredittbeløp 10.000 kr /12 mnd. effektiv rente 21,85%, total kr. 11 112 for Credits kredittkort

  InstaPay
  • Maks kreditt

   100,000 kr

   Maks kreditt er med andre ord beløpet du kan bruke på kredittkortet ditt før du går "tom".

  • Aldersgrense

   23 år

  • Dette er vårt personlige terningkast av kredittkortet. Kriterier for dette valget er oppgitt nedenfor.

  Søk her nå

  Annonselenke

  Eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

Gi din mening om oss

Hva brukerne våre sier

Kredittkort

Kriterier for testen – Slik kårer vi det beste kredittkortet

For å kåre det beste kredittkortet for deg gjennomfører vi en streng test der vi tar høyde for en rekke kriterier.

 • Hvilket kredittkort er det beste?

  Det finnes svært mange ulike kredittkort på markedet i dag, med stor variasjon i vilkår og tilbud. Vi i Forbruker.net gjennomfører tester der vi undersøker kredittkortene opp mot de viktigste vilkårene for bruk av kredittkort i dag og kommer så med anbefalinger og kåringer av de vi mener er markedets beste.

  Hvilke kriterier benytter vi oss av?

  Rente

  Kredittkortene har svært variabel rente som tilbys ved bruk av kreditt. Vi måler de ulike kortene opp mot hverandre for å finne de kortene med best rente, slik at du kan velge det kredittkortet som er billigst for deg.

  Kredittgrense

  Ulike banker tilbyr ulik kreditt på sine kredittkort. Ved å få en oversikt over kredittgrensen som tilbys på hvert kort kan du enkelt velge det kredittkortet som tilbyr den kreditten du har behov for.

 • Gebyrer

  Mange kredittkort har ulike gebyrer og priser på disse ved bruk av kortet. Noen eksempler på slike gebyr kan være: Årsavgift, Uttaksgebyr og gebyr for bruk i utlandet. Ved å innhente informasjon om slike gebyrer for deg, er vi med på å avdekke hva det faktisk koster å ha og benytte seg av de ulike kredittkortene på markedet.

  Vilkår ved betalingsutsettelser

  Det er svært variert hvilke vilkår som tilbys når det kommer til betalingsutsettelser på kredittkortregninger. Noen tilbydere gir ingen form for rentefri betalingsutsettelse, mens andre kan gi 30, 60 dager eller lengre betalingsutsettelser uten noen form for renter eller gebyrer. Vi mener derfor det er av stor verdi for deg at du får vite dette før du bestemmer deg for et kredittkort.

  Reise- og avbestillingsforsikring

  Bestiller man reiser med kredittkort har man ofte ulike vilkår enn om man betaler direkte med bankkort. Fler og fler kredittkort tilbyr nå forsikring dersom noe uforutsett skulle skjedd før eller underveis på en reise betalt med kredittkortet. Men, kvaliteten på denne forsikringen er ofte svært forskjellig mellom de ulike kortene. Ved å samle denne informasjonen og sammenlikne de ulike kortene er derfor veldig verdifullt for deg som kunde, da forskjellen mellom en god og dårlig forsikring kan være stor.

Spørsmål om kredittkort?

Vi har de fleste svar

 • Koster det noe å bruke Forbruker.net?

  Det er gratis å bruke Forbruker.net for deg!

 • Er opplysningene mine trygge hos dere?

  Forbruker.net tar sikkerhet og en trygg behandling av dine personopplysninger ytterst alvorlig. Forbruker.net bruker den sikre kommunikasjonsprotokollen HTTPS. Når du trykker på et resultat på resultat-siden, så får du et skjema oppgitt hos bankenes nettsider. Forbruker.net registrer ikke noen av dine personlige opplysninger.

 • Hvor mye kan jeg låne?

  Vi har satt en nedre beløpsgrense på 5.000 kr, mens den øvre beløpsgrensen er 600.000 kr. Bankene gjør en vurdering av deg som lånekandidat ut fra opplysningene du har levert til oss og kredittvurderingen de foretar. Ønsker man å låne et større beløp (over 500.000 kr), lønner det seg ofte å ha en medsøker på lånet.

 • Kan jeg bestemme nedbetalingstiden på lånet selv?

  Nedbetalingstiden på et forbrukslån varierer fra 3 år til 15 år. Da den månedlige betalingssummen avhenger av nedbetalingstiden, bør du tilpasse tiden til hvor mye du er i stand til å betale per måned. Vår lånekalkulator viser deg hvordan månedskostnaden varierer i forhold til nedbetalingstid og rente.

 • Hvilken rente vil jeg få på lånet?

  Renten du får på lånet bestemmes av den individuelle lånetilbyderen. Lånetilbyderen fastsetter renten på ditt lån basert på informasjonen du har gitt til oss og kredittvurderingen de gjør på deg. Den store fordelen med Forbruker.net er at du, gjennom ett enkelt søk, vil få flere tilbud fra mange lånetilbydere og kan dermed velge det lånet med best vilkår for deg!

 • Kan jeg nedbetale lånet raskere?

  Ja. Du kan endre nedbetalingstiden selv eller innbetale hele lånesummen når du vil. Det er helt opp til deg selv.

 • Er det mulig å endre søknaden min senere?

  Behandlingstiden av din søknad kan variere fra bank til bank, fra noen få timer til opptil 24 timer. Når din lånesøknad har blitt lagt inn hos banken, vil de opprette en sak i deres system. Når alle bankene har sendt sine tilbud til deg, kan du velge det lånet som passer best! Du kan også velge et tilbud før alle har sendt inn sine tilbud til deg.

 • Påvirker mine andre lån søknaden min?

  Det er kan være flere grunner til at du ikke får lånetilbud av bankene. En av de vanligste grunnene er om man har betalingsanmerkninger eller inkassosaker gående, dette gjør at man ikke vil få et tilbud før slike saker er oppklart.

 • Hva er aldersgrensen for å få forbrukslån/kredittkort?

  Aldersgrensen for å få forbrukslån varierer fra tilbyder til tilbyder. De vanligste aldersgrensene er 21 eller 23 år, men noen lånetilbydere kan vurdere søkere ned til 18 år. Aldersgrensen for billån og kredittkort er stort sett de samme som forbrukslån, men dette varierer også mellom de ulike tilbyderne.

 • Hvordan fungerer søknad om forbrukslån?

  Etter du har fylt inn vår enkle kalkulator vil vi vise deg dine resultater. Deretter velger du ett av disse tilbudene om du ønsker det, og fyller ut skjemaet hos nettsiden til banken. Du vil fortløpende motta oppdateringer på innvilgede lån, slik at du lett kan sammenlikne og velge det lånet med best mulig vilkår.

  Er et lån innvilget med forbehold, er det viktig at du ettersender dokumentene du eventuelt har blitt etterspurt av banken.

 • Er tilbudene jeg mottar troverdige?

  Tilbudene vi presenterer for deg er estimerte priser basert på rente-eksempler fra bankene. Forbruker.net gjør det bare lettere å få alle tilbudene samlet på ett sted. Se "Hva betyr renten på kalkulatoren deres?" for mer informasjon om disse tallene.

 • Hva betyr renten på kalkulatoren deres?

  Når du bruker vår kalkulator, så har vi satt en rente på 16% - dette er ikke renten du får hos bankene, men en gjennomsnittlig rente basert på alle bankenes data. Det kan veldig godt hende du får mer eller mindre rente basert på noen faktorer, som inkluderer: nedbetalingstid, lånesum og lånetager. Vi hjelper det å kalkulere cirka hva lånet vil koste deg i måneden, men er ikke en fastsatt garantert rente du får hos de ulike bankene.

Fant du ikke svaret? Ta kontakt med oss.

Ferske innlegg

Få gode råd om kredittkort